Friday, February 11, 2011

Spiral Potato


Dah byk kali nampak Spiral Potato ni kat blog2 masak otai..kat blog Hana ada, kat blog Kerull pon penah nampak. So nak la jugak try buat sendiri sbb rupa sgt menarik.

Tgk video kat Youtube rasa sgt senang tapi bila try buat..oh! tak semudah yg dilihat. Maybe sbb tangan tak berapa nak lembut. Lapis spiral tebal2 dan ada juga yg terpotong habis...hihihi. Anyway puas hati sbb dah cuba buat sendiri.

Lunch menu anak2 . spiral potato with cheddar cheese spread,
ayam bakar mayonis & capsicum

Kalau nak buat boleh la tgk video Youtube ni:



1 comment:

Martin John said...

It is important for you to get hold of the best Potato Spiral that would help you to prepare special potato dishes for you. You can also save much time if you are able to get the best quality for you.
thanks
Potato Spiral